Hola eco-amic!

Cistelles ecològiques Barcelona

Fruita i verdura ecològica a domicili

  • Collita Pròpia ecològica S10 Calçots i col kale al extres!

    Setmana 10, del 26 de Febrer al 3 de Març del 2016.

    La CaputxetaEco, la millor fruita i verdura ecològica de collita pròpia

    Setmana de nous extres a l'oferta, ja podeu trobar de nou la nutritiva col kale, per fer-vos sucs en cru o fer-la al vapor, cruixent al forn.. També calçots, en manats de 25 uds, per si us voleu animar a fer calçotada, que és plena temporada!!!

    A la cistella trobareu pèsols, ruca, ceba blanca dolça, carbassa, cols, carxofes..

    A gaudir i bona setmana a tothom!

    CISTELLA +Q

    1 kilos de Bleda
    1 Kilos de Carxofa
    1,5 Kilos de Ceba blanca dolça*
    2 Unitats de Col arrisada
    2 Unitats de Enciam
    1 Kilos de Pastanaga*
    1,5 Kilos de Patata*
    1,5 Kilos de Poma Fuji*
    2 Manats de Porro
    1,5 Kilos de Taronja taula*

    CISTELLA +V

    0,7 kilos de Bleda
    1 Kilos de Carbassa
    0,8 Kilos de Carxofa
    1 Kilos de Ceba blanca dolça*
    1 Unitats de Col arrisada
    1 Unitats de Enciam
    0,6 Kilos de Kiwi*
    1 Kilos de Mandarina*
    0,5 Kilos de Pastanaga*
    1 Kilos de Patata*
    0,8 Kilos de Pèsol
    1 Kilos de Poma Fuji*
    1 Manats de Porro
    0,1 Kilos de Rúcula, mostassa i tatsoi
    1 Kilos de Taronja taula*

  • Selecció de l'horta S50 Fesols del ronyó i vins i caves als extres!

    [av_video src='https://www.youtube.com/watch?v=uMBvnRfjOtQ&list=UUCi-DzYHqFK3MvvbZfQyJ5g' format='16-9' width='16' height='9']

    Aquesta setmana trobareu a la cistella fesols secs del ronyó, per que feu un guisadet estupendu amb l'api i la pastanaga, que també trobareu a la cistella.Tot molt calentet que ja fot fred!

    També una novetat, vins i caves ecològis! per acompanyar els ápats de nadal de la millor de les maneres!

    Enllaç als vins i caves del Rebost de la Caputxeta

    El Pere aquesta setmana us explica com allarguem la temporada dels tomàquets, i ens parla també de com protegim les tomaqueres d'alguns bitxets emprenyadors..

    Video de la setmana de la Caputxeta TeVe

    Molt bona setmana a tots!!

  • Cistella de la setmana 49/2014

    Carxofa del Prat.

    La millor carxofa del món.

    Aquesta setmana arriba l'hortalissa nº 1 del hivern, la carxofa. "L'escarxofa" del Baix Llobregat no es qualsevol cosa, és simplement la millor!
    Esperant a tenir el segell d'Indicació geogràfica protegida (IGP) la carxofa Prat és fresca, intensa, dolça i amb el seu punt d'acidesa característic. No us la podeu perdre de cap de les maneres! El Pere aquesta setmana us fa una masterclass d'aquesta hortalissa tant peculiar!

    [av_video src='https://www.youtube.com/watch?v=ilbZyhJvHdU' format='4-3' width='16' height='9']
  • Cistella de la setmana 48/2014

    Aquesta setmana et mostrem com fer una crema de borraines. Encara que no es molt coneguda hi ha llocs, com ara Navarra, que es fa servir habitualment.

    Ingredients:
    - Borraines ecològiques
    - Llet de coco ecològica
    - Ceba ecològica
    - All ecològic
    - Mijo ecològic
    - Sèsam ecològic tostat

    Sabies que antigament es creia que la borraina tenia la capacitat de prenyar les dones? De la decepció que arribaba quan no es prenyaben potser ve l'expresió "Quedar en agua de borrajas"...

    [av_video src='https://www.youtube.com/watch?v=8fAC7LJ7kV8' format='4-3' width='16' height='9']
  • Cistella de la setmana 47/2014

    El Pere Tugas t'ensenya a la seva horta per què serveixen els barrets de marciano.

    [av_video src='https://www.youtube.com/watch?v=MoKtxihdINM' format='4-3' width='16' height='9']
  • Cistella de la setmana 46/2014

    El Pere Tugas t'ensenya a la seva horta el que recullirà la setmana vinent per la teva cistella

    [av_video src='https://www.youtube.com/watch?v=7yZiQFZFfM8' format='4-3' width='16' height='9']
  • La Caputxeta té canal de Youtube

    ¿Quieres verlo?

  • Recepta de Salmorejo vegà

    Ingredients

    3/4 de kg de tomàquets madurs

    mitja barreta de pa dur

    1/2 gra d'all 1 culleradeta de sal

    2 cullerades de vinagre de Xerès

    1 got d'oli d'oliva extra verge extra

    Uns dauets de tofu vega saltat

    Un pessic de sèsam

    Preparació:

    Per fer el "salmorejo", poseu en un bol els tomàquets tallats a quarts (els podeu pelar), el pa tallat a llesques, el gra d'all, una cullerada de vinagre de Xerès i la sal, i tritureu-ho tot amb el túrmix. Afegiu el oli i acabeu de emulsionar-ho tot. Podeu saltar uns dauets de tofu fumat i posar-los per sobre, i tirar-hi un polsim de sèsam torrat!

  • Bruschetta de pá amb pesto vega i tomaquets frescos

    Ingredients:

    25 grams d'alfàbrega fresca
    25 grams d'ametlles
    1 gra d'all
    50 grams d'oli d'oliva verge extra
    2 cullerades de llevat de cervesa
    Sal i pebre negre al gust
    4 llesques de pa
    2 tomàquets tallats a trossets

    Preparació:
    En un processador d'aliments, robot de cuina o batedora posem l'alfàbrega, les ametlles i l'all (podeu llevar-li el germen perquè no estigui tan fort) i els triturem.
    Afegim l'oli, el llevat de cervesa, la sal, el pebre i triturem fins a obtenir la consistència desitjada. Si us agrada que el pesto sigui menys líquid i més consistent podeu fer més ametlles o menys oli.
    Torrem les llesques de pa en una torradora, paella, planxa o al forn fins que estiguin calents i lleugerament daurades per ambdós costats, però sense que arribin a assecar-se.
    Untem el pesto sobre les llesques, col·loquem els tomàquets tallats i afegim una mica de sal i pebre negre.

  • Carpaccio de carbassó amb guacamole i quicos

     

    Ingredients:

    1 carbassó
    2 tomàquets madurs, però amb textura
    1 alvocat
    el suc de mitja llimona
    mitja ceba tendra
    unes gotes de Tabasco
    unes fulles de coriandre
    5 tamarindos
    1 pebrot groc escalivat
    el suc d’una taronja
    oli d’oliva extra verge arbequina
    sal i pebre
    uns quicos picats

     

    Preparació:

    Pelem i traiem les llavors dels tomàquets, els tallem a dauets petits. Pelem l’alvocat, el tallem a dauets i el ruixem amb el suc de llimona.

    En un bol barregem el tomàquet, el coriandre picat, la ceba tendra picada i l’alvocat . Amanim amb oli d’oliva, el tabasco i una mica de sal i pebre.

    Fem una vinagreta aixafant la polpa dels tamarindos, el suc de la taronja, una mica d’oli i un polsim de sal.

    Tallem el carbassó a la mandolina, ben prim. El disposem a un plat, a sobre hi posem el guacamole, la vinagreta de tamarindos i uns quicos picats.

     

    Bon profit!

Articles 1 a 10 de 126 en total

Pàgina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 13
Et podem ajudar? Truca'ns

936670229

605925269

cistelles@lacaputxetaeco.com

Cistelles ecològiques a Barcelona i rodalies

Fruita i verdura ecològica i de proximitat

Cistella de fruita i verdura ecològica + Quantitat | Cistella de fruita i verdura ecològica + Varietat

Google La Caputxeta Eco Comanda express de productes ecològics