Hola eco-amic!

Bruschetta de pá amb pesto vega i tomaquets frescos

Ingredients:

25 grams d'alfàbrega fresca
25 grams d'ametlles
1 gra d'all
50 grams d'oli d'oliva verge extra
2 cullerades de llevat de cervesa
Sal i pebre negre al gust
4 llesques de pa
2 tomàquets tallats a trossets

Preparació:
En un processador d'aliments, robot de cuina o batedora posem l'alfàbrega, les ametlles i l'all (podeu llevar-li el germen perquè no estigui tan fort) i els triturem.
Afegim l'oli, el llevat de cervesa, la sal, el pebre i triturem fins a obtenir la consistència desitjada. Si us agrada que el pesto sigui menys líquid i més consistent podeu fer més ametlles o menys oli.
Torrem les llesques de pa en una torradora, paella, planxa o al forn fins que estiguin calents i lleugerament daurades per ambdós costats, però sense que arribin a assecar-se.
Untem el pesto sobre les llesques, col·loquem els tomàquets tallats i afegim una mica de sal i pebre negre.

Leave a Reply
Et podem ajudar? Truca'ns

936670229

605925269

cistelles@lacaputxetaeco.com

Cistelles ecològiques a Barcelona i rodalies

Fruita i verdura ecològica i de proximitat

Cistella de fruita i verdura ecològica + Quantitat | Cistella de fruita i verdura ecològica + Varietat

Google La Caputxeta Eco Comanda express de productes ecològics